DOLAR 32,4105 0.16%
EURO 34,5720 0.4%
ALTIN 2.448,010,40
BITCOIN 21557253,31%
Şanlıurfa
17°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Birecik Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ, Asayiş ve Trafik Uygulamasına Katıldı: 
160 okunma

Birecik Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ, Asayiş ve Trafik Uygulamasına Katıldı: 

ABONE OL
Nisan 28, 2024 13:06
Birecik Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ, Asayiş ve Trafik Uygulamasına Katıldı: 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

,Birecik ilçesinde, güvenliğin ve huzurun sağlanması adına önemli bir adım atıldı. Kaymakam Mustafa GÜRBÜZ koordinasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve trafik uygulamasıyla vatandaşlarımızın emniyet ve trafik tedbirlerine uyulması titizlikle denetlendi.

Birecik Park Mirkelam kontrol noktasında yapılan uygulamaya katılan Kaymakam Mustafa GÜRBÜZ, uygulama süreci hakkında görevli personelden detaylı bilgi aldı. İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürü Yb. Salih GÜNGÖR, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Süleyman Bahadır İYİLİKCİ ve Komiser Abdullah Oğuz ALA’nın da katılımıyla gerçekleşen uygulama, ilçenin güvenliği ve huzuru için önemli bir adım oldu.

Uygulama kapsamında, tespit edilen şüpheliler ve ele geçirilen suç unsurlarıyla ilgili adli ve idari işlemler titizlikle gerçekleştirildi. Bununla birlikte, uygulama esnasında aşısız ve küpesiz olarak tespit edilen 72 adet küçükbaş hayvan, gerekli mercilere teslim edilerek hakkında işlem başlatıldı.

Kaymakam Mustafa GÜRBÜZ, uygulama sonunda görevli personele teşekkür ederek başarılar diledi. Bu tür uygulamaların, ilçenin güvenliği ve huzuru için önemli olduğunu vurgulayan GÜRBÜZ, Şanlıurfa Valisi Sayın Hasan ŞILDAK’ ın talimatları ile benzer çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Birecik ilçesinde gerçekleştirilen bu kapsamlı uygulama, vatandaşların güvenliği ve huzuru için önemli bir adım olarak kaydedildi. İlçenin daha da güvenli bir yer haline gelmesi adına benzer çalışmaların süreceği vurgulanırken, Birecik halkı tarafından da bu tür faaliyetlere destek verilmesi ve iş birliği kurması bekleniyor.

Editör hayat özkesiciler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP